Brick van aardappel, tapenade en rucolapesto

4
(20) 15
  • 4 aardappelen om te koken/stomen (600 g)
  • 2 brickvellen
  • 1 el zwarte tapenade
  • 1/4 bosje basilicum
  • 50 g rucola
  • 30 g parmezaan
  • 1 el olijfolie

Was de aardappelen en leg ze in een slakom. Vul de kom voor de helft met
water. Dek de kom af met een folie en zet 7 tot 8 minuten in de microgolfoven
(op middelmatig vermogen). Schil de aardappelen en snijd ze in schijfjes.

Snijd de brickvellen in 2. Vouw ze toe. Leg in een hoekje wat aardappelen,
een mespuntje zwarte tapenade en enkele basilicumblaadjes. Vouw toe zoals
een loempia. Herhaal deze stappen 4 keer. Bak 5 tot 6 minuten in de oven op
180 °C (stand 6).

Maak de pesto door de rucola, parmezaan en 1 el olijfolie te mixen. Dien op
met lauwe bricks.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.