Bourride met zeeduivel

4

Voor de saus:

  • 1 eierdooier
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 dl olijfolie
  • peper en zout

Snijd wortel, prei en selder in kleine stukjes.  Doe ze in een pot met wat olijfolie en laat 10 minuten zachtjes stoven.  Voeg de gehakte tomaten toe en laat 5 minuten pruttelen.

Snijd de zeeduivel in blokjes van 4 cm.  Leg de vis op de groenten.  Peper en zout.  Laat 20 minuten pruttelen onder deksel op zeer zacht vuur.

Maak een mayonaise met eierdooier, olijfolie, peper en zout.  Pers de knoflook in de saus. Giet de looksaus over de vis en serveer.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.