Boterham met zelfgemaakte choco, peer en pistachenootjes

4
  • 4 sneetjes volkorenbrood
  • peren, in plakjes gesneden
  • 1/2 citroen
  • 1 el gehakte pistachenootjes

Voor de choco

  • 2 dl melk
  • 100 g pure chocolade
  • 10 el suiker
  • 250 g echte boter

Besmeer de volkorenboterhammen met choco.

Wrijf de plakjes peer in met een beetje citroen en verdeel ze over de boterhammen.

Werk af met gehakte pistachenootjes.

Choco

Verwarm 2 dl melk en laat hierin 100 g pure chocolade smelten.

Doe deze chocolademelk in een blender met 10 el suiker en voeg dan stukje voor stukje 250 g echte boter toe.

Doe het mengsel in een glazen potje en laat opstijven in de koelkast.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.