Boterham met zelfgemaakte choco, peer en pistachenootjes

Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
(Voor)bereidingstijd

(20) 5

Ingrediënten

  • 4 sneetjes volkorenbrood
  • peren, in plakjes gesneden
  • 1/2 citroen
  • 1 el gehakte pistachenootjes

Voor de choco

  • 2 dl melk
  • 100 g pure chocolade
  • 10 el suiker
  • 250 g echte boter

Recept

Choco

Verwarm 2 dl melk en laat hierin 100 g pure chocolade smelten.

Doe deze chocolademelk in een blender met 10 el suiker en voeg dan stukje voor stukje 250 g echte boter toe.

Doe het mengsel in een glazen potje en laat opstijven in de koelkast.

Serveren

Besmeer de volkorenboterhammen met choco.

Wrijf de plakjes peer in met een beetje citroen en verdeel ze over de boterhammen.

Werk af met gehakte pistachenootjes.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.