Boterham met zelfgemaakte choco, peer en pistachenootjes
Ingrediënten
- 4 sneetjes volkorenbrood
- 2 peren, in plakjes gesneden
- 1/2 citroen
- 1 el gehakte pistachenootjes
Voor de choco
- 2 dl melk
- 100 g pure chocolade
- 10 el suiker
- 250 g echte boter
Recept
Choco
Verwarm 2 dl melk en laat hierin 100 g pure chocolade smelten.
Doe deze chocolademelk in een blender met 10 el suiker en voeg dan stukje voor stukje 250 g echte boter toe.
Doe het mengsel in een glazen potje en laat opstijven in de koelkast.
Serveren
Besmeer de volkorenboterhammen met choco.
Wrijf de plakjes peer in met een beetje citroen en verdeel ze over de boterhammen.
Werk af met gehakte pistachenootjes.
Blijf op de hoogte
Mis geen enkel nieuw recept
Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.
Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.