Boterham met plattekaas, bosbessen en banaan

Petit déjeuner
Type
Number of persons
Aantal personen

1

Preparation time
Bereidingstijd

10

Ingrediënten

  • 1 sneetje bruin brood
  • 1 el plattekaas
  • 1/2 banaan
  • 1 el bosbessen
     

Recept

Plet de helft van de banaan met een vork en meng onder de plattekaas.

Snijd de andere helft van de banaan in plakjes.

Besmeer het sneetje brood met de plattekaas en werk af met de plakjes banaan en de bosbessen.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.