Boterham met aardappelsalade, sardines, bieslook en wasabi

4
  • 200 g bloemige aardappelen
  • 8 sardines op olijfolie
  • 4 sneden donker brood
  • 1 sjalot
  • 2 tomaten
  • 1 el mayonaise
  • 1 el gesneden bieslook
  • 1 el gesneden dille
  • wasabi
  • zout

Snijd de geschilde aardappelen in blokjes, kook al dente in gezouten water en spoel de aardappelblokjes met koud water.

Hak ondertussen de sjalot fijn. Maak aan met dille, bieslook en mayonaise. Breng op smaak met zout en wasabi en meng onder de
aardappelblokjes.

Snijd de tomaten in schijfjes.

Verdeel de aardappelsalade over de boterhammen, schik de sardines erop en garneer met de tomatenschijfjes.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.