Boterham met aardappelsalade, sardines, bieslook en wasabi

Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
(Voor)bereidingstijd

(20) 10

Ingrediënten

  • 200 g bloemige aardappelen
  • 8 sardines op olijfolie
  • 4 sneden donker brood
  • 1 sjalot
  • 2 tomaten
  • 1 el mayonaise
  • 1 el gesneden bieslook
  • 1 el gesneden dille
  • wasabi
  • zout

Recept

Snijd de geschilde aardappelen in blokjes, kook al dente in gezouten water en spoel de aardappelblokjes met koud water.

Hak ondertussen de sjalot fijn. Maak aan met dille, bieslook en mayonaise. Breng op smaak met zout en wasabi en meng onder de aardappelblokjes.

Snijd de tomaten in schijfjes.

Verdeel de aardappelsalade over de boterhammen, schik de sardines erop en garneer met de tomatenschijfjes.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.