Boterham met aardappelsalade, bieslook en wasabi, opgelegde sardines

  • 2 bloemige aardappelen
  • 8 sardines op olijfolie
  • 4 sneden donker brood
  • 1 sjalot
  • 1 el mayonaise
  • 1 el gesneden bieslook
  • 1 el gesneden dille
  • 8 radijzen
  • 1 augurk
  • 4 kwarteleieren
  • wasabi
  • zout
  • scheut azijn

Snijd de geschilde aardappelen in blokjes en kook al dente gaar in licht gezouten water. Spoel onder koud water.

Meng de grof gehakte augurk en de fijngehakte sjalot met dille, bieslook en mayonaise. Breng op smaak met zout en een klein beetje wasabi. Meng de aardappelblokjes hieronder.

Snijd de radijzen in partjes.

Kook de kwarteleieren 4 minuten in water met een scheut azijn. Laat ze schrikken onder koud water en pel ze.

Verdeel de aardappelsalade over de boterhammen. Schik de sardines erop en garneer met de kwarteleitjes en de partjes radijs.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.