Boterham met aardappelsalade, bieslook en wasabi, opgelegde sardines

Salade
Type
Preparation time
(Voor)bereidingstijd

(20) 10

Ingrediënten

  • 2 bloemige aardappelen
  • 8 sardines op olijfolie
  • 4 sneden donker brood
  • 1 sjalot
  • 1 el mayonaise
  • 1 el gesneden bieslook
  • 1 el gesneden dille
  • 8 radijzen
  • 1 augurk
  • 4 kwarteleieren
  • wasabi
  • zout
  • scheut azijn

Recept

Snijd de geschilde aardappelen in blokjes en kook al dente gaar in licht gezouten water. Spoel onder koud water.

Meng de grof gehakte augurk en de fijngehakte sjalot met dille, bieslook en mayonaise. Breng op smaak met zout en een klein beetje wasabi. Meng de aardappelblokjes hieronder.

Snijd de radijzen in partjes.

Kook de kwarteleieren 4 minuten in water met een scheut azijn. Laat ze schrikken onder koud water en pel ze.

Verdeel de aardappelsalade over de boterhammen. Schik de sardines erop en garneer met de kwarteleitjes en de partjes radijs.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.