Bonte groentesla met kerrie

1

Voor de saus:

  • 1 koffielepel lightmayonaise
  • 1 theelepel kerriepoeder
  • een scheut citroensap
  • zout

Maak de prei schoon en snijd hem in reepjes (ook een deel van het loof).
Schil de wortel en rasp hem zeer grof.
Snijd de koolbladeren in dunne reepjes.
Laat al deze groenten 3 minuten blancheren in gezouten water.
Laat ze uitlekken onder de koudwaterkraan en afkoelen.

Meng alle ingrediënten voor de saus en haal deze door de groenten.
Schik de veldsla op een bord en schep er de salade op.
Werk af met de bieslook.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.