Ingrediënten
Voor het slaatje
- 500 g prinsessenbonen
- 1 bos platte peterselie (grof gehakt)
- 1 el muntblaadjes (grof gehakt)
- 5 lente-uitjes (fijngesneden)
- 4 el amandelschilfers (geroosterd)
Voor de kip
Voor de vinaigrette
- 3 el olijfolie
- 1 el citroensap + rasp
- peper en zout
Recept
Stoom de bonen 10 minuten. Laat ze direct afkoelen onder koud water. Halveer ze over de lengte.
Meng alle ingrediënten voor het slaatje in een slakom.
Maak de vinaigrette en giet over het slaatje.
Houd koel.
Snijd de kipfilet in reepjes. Haal door het eiwit en vervolgens door de sesamzaadjes. Bak in een pan goudbruin.
Blijf op de hoogte
Mis geen enkel nieuw recept
Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.
Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.