Bolognesesaus met een twist

Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
Bereidingstijd

60

Ingrediënten

Serveer met:

  • gekookte pasta
  • parmezaanse kaas
     

Recept

Smelt de boter in de pan en bak het vlees al roerend bruin.
Voeg de fijngesneden groenten toe en bak beetgaar.
Blus met rode wijn en voeg de gepelde tomaten en bruine fond toe.
Breng aan de kook en laat 30 minuten zachtjes sudderen, zodat de saus licht inkookt.

Breng op smaak met peper en zout.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.