Boerenstokbrood met gepocheerde kip, sinaasappel en yoghurtdressing

4
  • 1 boerenstokbrood
  • sla
  • 300 g kipfilet, gepocheerd (of restjes gebraden kip)
  • 1 sinaasappel, geschild, partjes tussen de vliesjes uitgesneden
  • zeste van 1 sinaasappel
  • gehakte peterselie
  • peper en zout

Voor de dressing

  • 3 el mayonaise
  • 3 el magere yoghurt
  • 1 el opgevangen sinaasappelsap
  • 1 el gehakte peterselie
  • peper en zout naar smaak

Snijd sneetjes van het stokbrood en leg er enkele blaadjes sla op.
Verdeel de kip in hapklare stukjes en schik dit met de partjes sinaasappel op het stokbrood.
Breng op smaak met peper en zout.
Druppel er een beetje dressing over.

Breng op smaak met peper en zout en werk af met gehakte peterselie en sinaasappelzeste.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.