Boerenstokbrood met gepocheerde kip, sinaasappel en yoghurtdressing
Ingrediënten
- 1 boerenstokbrood
- sla
- 300 g kipfilet, gepocheerd (of restjes gebraden kip)
- 1 sinaasappel, geschild, partjes tussen de vliesjes uitgesneden
- zeste van 1 sinaasappel
- gehakte peterselie
- peper en zout
Voor de dressing
- 3 el mayonaise
- 3 el magere yoghurt
- 1 el opgevangen sinaasappelsap
- 1 el gehakte peterselie
- peper en zout naar smaak
Recept
Snijd sneetjes van het stokbrood en leg er enkele blaadjes sla op.
Verdeel de kip in hapklare stukjes en schik dit met de partjes sinaasappel op het stokbrood.
Breng op smaak met peper en zout.
Druppel er een beetje dressing over.
Breng op smaak met peper en zout en werk af met gehakte peterselie en sinaasappelzeste.
Blijf op de hoogte
Mis geen enkel nieuw recept
Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.
Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.