Boerenomelet

Ontbijt
Type
Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
Bereidingstijd

25

Ingrediënten

Recept

Snijd de aardappelen en ajuin in schijven. Kook ze gaar in olie zonder te kleuren. Laat ze uitlekken in een zeef maar spaar de olie. Meng de aardappelen, ajuin, bacon en eieren. Kruid met zout en weinig peper.

Verhit een koekenpan met een beetje olie, bak de omelet hierin en stort de omelet voorzichtig op een bord. Leg de koekenpan op het bord en draai snel om. Bak de omelet nog een paar minuten aan de andere kant op een zacht vuur.

Serveer eventueel op krokante toast.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.