Bloemkoolsla met venkel en krab

Flandria
Partner
Number of persons
Aantal personen

1

Preparation time
Bereidingstijd

30

Ingrediënten

Voor de dressing

  • dille voor de afwerking
  • 2 eetlepel appelsap
  • 2 koffielepel citroensap
  • 2 koffielepel olie
  • 2 koffielepel water
  • peper en zout

Recept

Maak de bloemkool schoon en verdeel in roosjes.

Laat 5 minuten blancheren in gezouten water tot ze beetgaar zijn. Laat afkoelen.

Snijd de venkel in fijne reepjes.

Verkruimel de krab en meng met de dressing. Voeg de bloemkool en de venkel toe aan de krab.

Serveer de salade met 2 sneetjes bruin brood.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.