Bloedworst met lardo di colonnata in een bouillon van gebrande ui

4
  • 400 g bloedworst
  • 4 fijne schijfjes lardo di colonnata
  • 1 groene appel
  • 500 g versnipperde ui
  • 1,5 l kippenbouillon of water
  • verse tijm

Snijd de bloedworst in stukjes van ca. 100 g en rol in een sneetje lardo di Collonata en warm in de oven op 200 °C gedurende 10 minuten.
Laat de ui zweten in een pan en karamelliseer tot de ui lichtjes verbrandt.
Blus met water of kippenbouillon en wat verse tijm en breng op smaak.

Giet wat van de bouillon in een diep bord.
Schik er een stukje bloedworst in en werk af met appel die in fijne julienne werd gesneden.
 

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.