
Bloedworst met aardappel en knolselder
Ingrediënten
- 3 grote, bloemige aardappelen
- 2 bloedworsten
- 1/6 knolselder
- 50 g boter
- 1 dl rundsbouillon
- zout
Recept
Snijd de geschilde aardappelen in plakken van 1,5cm en haal er cirkels van ongeveer 4 cm uit.
Doe hetzelfde met de knolselder.
Pocheer de aardappel en knolselder afzonderlijk in water met een snuifje zout, bouillon en 1/3 van de boter, haal uit het vocht en kook de jus in tot er enkele eetlepels resten.
Snijd de bloedworst in plakken en bak in de resterende boter.
'Lak' de knolselder en aardappel met de jus.
Prik de aardappel, worst en knolselder op een prikker en serveer als hapje.
Blijf op de hoogte
Mis geen enkel nieuw recept
Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.
Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.