Bloedworst met aardappel en knolselder

Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
(Voor)bereidingstijd

(15) 15

Ingrediënten

Recept

Snijd de geschilde aardappelen in plakken van 1,5cm en haal er cirkels van ongeveer  4 cm uit.

Doe hetzelfde met de knolselder.

Pocheer de aardappel en knolselder afzonderlijk in water met een snuifje zout, bouillon en 1/3 van de boter, haal uit het vocht en kook de jus in tot er enkele eetlepels resten.

Snijd de bloedworst in plakken en bak in de resterende boter.

'Lak' de knolselder en aardappel met de jus.

Prik de aardappel, worst en knolselder op een prikker en serveer als hapje.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.