Bitter Mary

1
  • 4 à 5 grote stronken witloof voor 20 cl witloofsap
  • 4 cl wodka
  • 1 of 2 cl worcestersaus
  • 1 of 2 cl vers citroensap of vers limoensap
  • selderijzout
  • enkele druppels tabasco
  • ijsblokjes
  • voor garnituur: blaadje witloof

Spoel het witloof en doe het meteen door de sap- of groentecentrifuge.
Doe enkele ijsblokjes in de shaker.
Voeg alle ingrediënten en het witloofsap toe.
Shaken.

Vul het cocktailglas met verse ijsblokjes.
Giet daarna de cocktail over in het glas.
Werk af met een blaadje witloof aan de rand van het glas of op de cocktail.


 

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.