Beverse Hoevekaas met rode algen, Postel hard-kroepoek en picklesdip

Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
Bereidingstijd

5

Ingrediënten

Recept

Bestrooi de kroepoek met de erg fijn gemalen Postel hard en serveer samen met de stukjes Beverse Hoevekaas.

Presenteer de kaas met een kommetje picklesdip, gemengd met de room en werk af met wat bladpeterselie. 

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.