Baguette met Passendale en basilicumolie

Varia
Broodjes
4
20
  • 1 baguette
  • 1 pak sneetjes Passendale Classic
  • 1 krop ijsbergsla
  • 12 sneetjes pancetta (Italiaans gepekeld buikspek)
  • 1 eetlepel kappertjes
  • 4 kleine augurkjes
  • 1 tomaat
  • 12 zwarte olijven
  • bieslook
  • verse basilicum
  • enkele blaadjes spinazie
  • olijfolie (extra vierge)
  • peper en zout
     

Mix de verse basilicum met de spinazieblaadjes en de olijfolie tot een smeuïg geheel.
Breng op smaak met peper en zout.

Snijd de ijsbergsla fijn, snijd de augurkjes in plakjes en hak de tomaat in blokjes.
Snijd vervolgens de baguette in stukken van ongeveer 5 cm en beleg met sneetjes Passendale kaas.
Daarop leg je dan een beetje ijsbergsla met daarboven een sneetje pancetta.
Voeg enkele kappertjes toe, een plakje augurk, enkele blokjes tomaat en een zwarte olijf.

Werk af met basilicumolie en wat bieslooksnippers.
Voorzie per persoon een 3-tal broodjes.

You must have Javascript enabled to use this form.

Nieuwsbrief