Baguette met Passendale en basilicumolie

Snack
Type
Thema
Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
Bereidingstijd

20

Ingrediënten

  • 1 baguette
  • 1 pak sneetjes Passendale Classic
  • 1 krop ijsbergsla
  • 12 sneetjes pancetta (Italiaans gepekeld buikspek)
  • 1 eetlepel kappertjes
  • 4 kleine augurkjes
  • 1 tomaat
  • 12 zwarte olijven
  • bieslook
  • verse basilicum
  • enkele blaadjes spinazie
  • olijfolie (extra vierge)
  • peper en zout
     

Recept

Mix de verse basilicum met de spinazieblaadjes en de olijfolie tot een smeuïg geheel. Breng op smaak met peper en zout.

Snijd de ijsbergsla fijn, snijd de augurkjes in plakjes en hak de tomaat in blokjes.

Snijd vervolgens de baguette in stukken van ongeveer 5 cm en beleg met sneetjes Passendale kaas.

Daarop leg je dan een beetje ijsbergsla met daarboven een sneetje pancetta.

Voeg enkele kappertjes toe, een plakje augurk, enkele blokjes tomaat en een zwarte olijf. 

Werk af met basilicumolie en wat bieslooksnippers.

Voorzie per persoon een 3-tal broodjes.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.