Bagel met mascarpone en sinaasappel

1
  • 1 bagel
  • 1 sinaasappel
  • 75 g mascarpone
  • 1/2 tl cointreau
  • 1 tl honing
     

Snijd de sinaasappel in twee.
Rasp een stukje van de sinaasappelschil en zet apart.
Pers de ene helft tot sap.
Snijd de rest van de schil van de andere helft weg tot aan het vruchtvlees.
Snijd deze helft in dunne plakjes.

Halveer de bagel en beleg hem met de sinaasappelplakjes.
Klop de honing, de cointreau, de mascarpone en het sinaasappelsap op tot een glad mengsel.
Verdeel het over de sinaasappelplakjes en werk af met de geraspte sinaasappelschil.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.