Avocado gevuld met Père Joseph-kaas, garnaal en tomaat

Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
Bereidingstijd

20

Ingrediënten

Recept

Snijd de avocado's in 2 haal er de pit uit, lepel het vruchtvlees eruit en snijd het in dobbelsteentjes.

Pel de vleestomaten, verwijder de pitjes en snijd het vruchtvlees ook in dobbelsteentjes zoals de avocado, doe hetzelfde met de Père Joseph kaas.

Meng nu de avocado, de tomaat, de garnaal en de kaas, voeg er de yoghurt en bieslooksnippers toe en breng op smaak met peper en zout.

Kruid de sla met wat peper en de olijfolie.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.