Appelmoes met kaneel en fruitspiesje

Bijgerecht
Type
Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
(Voor)bereidingstijd

(20) 15

Ingrediënten

  • 4 appels
  • 1 eetlepel suiker
  • 1 theelepel ka­neelpoeder
  • fruit naar keuze
  • citroensap

Recept

Schil de appels, snijd in stukjes en doe in een pan met de suiker, het kaneelpoeder en een paar eetlepels water.

Breng aan de kook en laat volledig tot moes koken. Schep in 4 kleine potjes en sluit af met een deksel.

Snijd fruit in stukjes en besprenkel met citroensap. Rijg aan een spiesje.

Verpak het in aluminiumfolie en geef het mee met een potje appelmoes als dipsaus.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.