Ingrediënten
- 4 appels
- 1 eetlepel suiker
- 1 theelepel kaneelpoeder
- fruit naar keuze
- citroensap
Recept
Schil de appels, snijd in stukjes en doe in een pan met de suiker, het kaneelpoeder en een paar eetlepels water.
Breng aan de kook en laat volledig tot moes koken. Schep in 4 kleine potjes en sluit af met een deksel.
Snijd fruit in stukjes en besprenkel met citroensap. Rijg aan een spiesje.
Verpak het in aluminiumfolie en geef het mee met een potje appelmoes als dipsaus.
Blijf op de hoogte
Mis geen enkel nieuw recept
Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.
Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.