Appel-peershot met munt

4
  • 4 dl gecentrifugeerd appelsap
  • 4 dl gecentrifugeerd perensap
  • 120 cl magere platte kaas
  • een halve bussel munt

Hak de munt fijn en meng deze onder de platte kaas.
Voeg het peren- en appelsap toe en schud krachtig.

Serveer koud.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.