Aperitiefje met aardappel, gandaham en kalkoenfilet

4
30
  • 2 grote vastkokende aardappelen
  • 2 el verse bieslook
  • 400 g kalkoenfilets (4 stuks)
  • 125 g Gandaham
Gebruik niet te veel zout in dit gerecht. De Gandaham heeft al een zoute smaak van zichzelf.

Snijd de aardappelen in staafjes van 5 op 2 cm. Kook ze gedurende 6 à 7 min in gezouten water.

Snijd de kalkoen in gelijke stukken van ongeveer 4 op 2 cm en de ham in reepjes van 3 op 9 cm. Leg telkens een stukje kalkoen op een aardappelstaafje en rol het geheel in de ham. Houd alles bij elkaar met een cocktailprikker. Breng op smaak met peper, zout en paprikapoeder. 

Bak de hapjes gedurende 10 min rondom gaar in olijfolie. Garneer met de bieslook.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.