Aperitiefje met aardappel, gandaham en kalkoenfilet

Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
Bereidingstijd

30

Ingrediënten

  • 2 grote vastkokende aardappelen
  • 2 el verse bieslook
  • 400 g kalkoenfilets (4 stuks)
  • 125 g Gandaham

Gebruik niet te veel zout in dit gerecht. De Gandaham heeft al een zoute smaak van zichzelf.

Recept

Snijd de aardappelen in staafjes van 5 op 2 cm. Kook ze gedurende 6 à 7 min in gezouten water.

Snijd de kalkoen in gelijke stukken van ongeveer 4 op 2 cm en de ham in reepjes van 3 op 9 cm. 

Leg telkens een stukje kalkoen op een aardappelstaafje en rol het geheel in de ham. Houd alles bij elkaar met een cocktailprikker. Breng op smaak met peper, zout en paprikapoeder. 

Bak de hapjes gedurende 10 min rondom gaar in olijfolie. Garneer met de bieslook.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.