Aperitiefglaasje Petrus met zalm en avocado op een bedje van room en een toets van hazelnoot

4
(10) 10
  • 125 g Petrus, typische paterskaas
  • 2 stukjes gerookte zalm
  • 1/2 avocado
  • 90 g magere room
  • 6 gepelde hazelnoten
  • 6 takjes peterselie
  • peper en zout

 

Snijd de Petrus, zonder korst in kleine blokjes.

Snijd de zalm in fijne reepjes.

Snijd het vruchtvlees van de avocado in blokjes.

Stamp de hazelnoten fijn.


Doe de magere room, enkele blokjes avocado, de kaas en tenslotte de gerookte zalm in de aperitiefglaasjes.
Bestrooi het geheel lichtjes met de fijngestampte hazelnoten voeg een takje peterselie toe. Serveer koel.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.