Start to cook
Andijviestoemp met spek en zilveruitjes
Stoemp + spekjes = de perfecte combo. Voeg nog wat zilveruitjes toe en geniet van een heerlijk gerecht met andijviepuree.
Ingrediënten
- 5 grote bloemige aardappelen
- 6 el zilveruitjes
- 400 g spekblokjes
- 1 andijvie
- peper en zout
Recept
Schil de aardappelen en gaar ze 10 minuten in een bodempje water in de microgolfoven op 750 watt.
Maak er puree van en kruid met peper en zout.
Roer er de fijngesneden rauwe andijvie onder.
Bak de spekblokjes krokant in een antikleefpan.
Serveer ze met de andijviestoemp en zilveruitjes.
Blijf op de hoogte
Mis geen enkel nieuw recept
Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.
Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.