American style witloof

Bijgerecht
Type
Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
(Voor)bereidingstijd

(15) 15

Ingrediënten

  • 8 stronkjes witloof
  • 100 g paneermeel
  • 50 g fijngemalen Parmezaanse kaas
  • 2 eigelen
  • 2 kl cajunkruiden
  • Peper, zout

Witloof in de frietketel? Yes we can!

Recept

Spoel het witloof en laat even uitlekken.

Zorg ervoor dat de stronkjes mooi heel blijven.

Stoom de stronkjes in een stoommandje tot ze gaar zijn (check met een scherp mes).

Klop de eigelen op en voeg 1 koffielepel cajunkruiden toe.

Dip de stronkjes in het eigeelmengsel.

Meng het paneermeel met de rest van de cajunkruiden en de Parmezaanse kaas.

Rol de stronkjes in het paneermeelmengsel.

Frituur op 180°C tot de stronkjes goudbruin zien.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.