Aardbeien gevuld met cheesecake

20
  • aardbeien
  • roomkaas
  • bloemsuiker (naar keuze)

Was de aardbeien en verwijder het kroontje. Hol de aardbeien uit met een lepel en snijd het uiteinde af. Zo blijven ze mooi rechtop staan in een bord. 
Meng roomkaas met (naar smaak) bloemsuiker en doe dit mengsel in een spuitzak. Vul de aardbeien en je dessert is klaar! 

 

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.