Aardappeltjes met mozzarella en tomatenpistou

Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
Bereidingstijd

30

Ingrediënten

  • 4 grote vastkokende aardappelen
  • 2 bollen buffelmozzarella
  • 1 bussel rucola
  • 2 trostomaten
  • 100 g zongedroogde tomaten
  • 2 el pijnboompitten
  • 1 teentje knoflook
  • 1/2 bussel basilicum
  • 2 el balsamicoazijn
  • 2 dl olijfolie
  • peper en zout

Werk af met de rucola, basilicumblaadjes en enkele druppels balsamicoazijn.

Recept

Schil de aardappelen en snijd ze in plakjes. Gaar ze, met een beetje water, 4 min. in de microgolfoven op 750 watt. 

Rooster de pijnboompitten in een antikleefpan. 

Mix de zongedroogde tomaten met de trostomaten, de pijnboompitten, de look en de olijfolie tot een gladde pistou. Kruid met peper en zout.

Verwarm een grilpan en gril de aardappelplakjes. Serveer de aardappelplakjes met de mozzarella en de pistou. 

Werk af met de rucola, basilicumblaadjes en enkele druppels balsamicoazijn.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.