Aardappeltaartjes

4
45
  • 2 el tijm
  • 1 ui
  • 5 grote, vastkokende aardappelen
  • 4 el salie
  • 1 teentje knoflook
  • 4 el olijfolie
  • peper en zout
     

Verwarm de oven voor op 200°C.

Schil de aardappelen en snijd ze in flinterdunne plakjes.
Hak de salie, de tijm, de knoflook en de ui fijn.
Verhit de olijfolie en fruit de ui en de geplette knoflook.
Voeg de aardappelplakjes, de salie en de tijm toe en bak ze gedurende 5 minuten aan een kant.
Breng op smaak met peper en zout.
Draai de aardappelplakjes om en bak ze nog eens 5 minuten.

Maak 4 aardappeltaartjes door de aardappelplakjes op elkaar te stapelen.
Zet de pan in de oven en bak gedurende 30 minuten.

 

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.