Aardappelspiesjes met zeevruchten

Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
Bereidingstijd

20

Ingrediënten

  • 16 kleine, vastkokende aardappelen
  • 300 g zalm
  • 8 reuzengarnalen
  • 2 uien
  • 1 limoen
  • Provençaalse kruiden
  • 1 rode peper
  • peper en zout

In de zomer kan je deze brochettes ook perfect op de barbecue klaarmaken.

Recept

Verwarm de oven voor op 240°C. Kook de ongeschilde aardappelen gedurende 5 minuten in zout water. Snijd de ui, rode peper en vis in blokjes van 2 op 2 cm. 

Maak spiesjes door een stuk aardappel, een reuzengarnaal, een stuk vis, een stuk ui en een stuk paprika op elke brochette te spiesen (herhalen tot de brochette vol is).

Kruid met peper, zout en Provençaalse kruiden, besprenkel met limoensap en bak de spiesjes gedurende 5 minuten aan elke kant onder de grill.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.