Aardappelspiesjes met zeevruchten

4
  • 16 kleine, vastkokende aardappelen
  • 300 g zalm
  • 8 reuzengarnalen
  • 2 uien
  • 1 limoen
  • Provençaalse kruiden
  • 1 rode peper
  • peper en zout
In de zomer kan je deze brochettes ook perfect op de barbecue klaarmaken.

Verwarm de oven voor op 240°C. Kook de ongeschilde aardappelen gedurende 5 minuten in zout water. Snijd de ui, rode peper en vis in blokjes van 2 op 2 cm. 

Maak spiesjes door een stuk aardappel, een reuzengarnaal, een stuk vis, een stuk ui en een stuk paprika op elke brochette te spiesen (herhalen tot de brochette vol is).
Kruid met peper, zout en Provençaalse kruiden, besprenkel met limoensap en bak de spiesjes gedurende 5 minuten aan elke kant onder de grill.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.