Deze aardappelspiesjes met scampi's zijn perfect voor op de BBQ. Lekker als hoofdgerecht, maar ook als starter!
Ingrediënten
- 8 grote, vastkokende aardappelen
- 150 g kerstomaten
- oregano
- 16 scampi's
- 1 el olijfolie
- zout
Recept
Gaar de ongeschilde aardappelen. Laat ze afkoelen en snijd in plakken van 1 cm.
Pel en kuis de scampi’s.
Prik een aardappelplakje op een stokje, dan een scampi en vervolgens een kerstomaat. Herhaal de handeling nog een keer.
Breng op smaak met oregano en zout en bak de spiesjes in de olijfolie in een pan.
Blijf op de hoogte
Mis geen enkel nieuw recept
Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.
Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.