Aardappelspiesje met mosterddip

Thema
Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
Bereidingstijd

30

Ingrediënten

  • 3 teentjes look
  • 2 el citroensap
  • 40 kleine aardappelen (krieltjes)
  • 8 kleine sjalotten
  • olijfolie om de spiesjes te oliën
  • 2 eidooiers
  • 250 ml (olijf)olie
  • 2 el mosterd
  • zout
     

Recept

Aardappelspiesjes

Kook de ongeschilde aardappelen gedurende 2 à 3 minuten in een bodempje water in de microgolfoven op 600W.

Laat ze afkoelen en spies ze op geoliede spiesjes. Wissel af met de gehalveerde sjalotjes.

Bestrijk de spiesjes met olijfolie, besprenkel ze met zout en leg ze op aluminiumfolie onder de grill in de oven.

Draai ze elke 4 minuten om. Bak ze in ongeveer 16 minuten bruin en zacht.

Mosterddip

Voor de mosterddip: mix eierdooiers, geplette look en citroensap in een blender.

Voeg de olijfolie zachtjes toe en vervolgens de mosterd. Breng op smaak met zout en peper, citroen en mosterd.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.