Aardappelsoufflé met blauwaderkaas

4
(30) 45

Kook de aardappelen gaar in licht gezouten water.
Giet ze af en laat ze goed drogen.

Verwarm in een pan de melk met de boter en roer er de blauwaderkaas door.
Haal de aardappelen door een roerzeef en maak aan met het boter-, melk- en kaasmengsel en de eierdooiers.
Breng op smaak met nootmuskaat.
Laat de puree afkoelen en sla intussen de eiwitten stijf.
Spatel dit onder de puree.

Vet kleine ovenschaaltjes in met boter en vul voor 3/4e met het beslag.
Bak een 20-tal minuten in een oven van 200°C en serveer meteen.

 

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.