Aardappelsoepje met zwarte truffel en croutons

4
30
  • 4 middelgrote, bloemige aardappelen
  • 2 uien
  • 2 preien
  • 200 g knolselder
  • 2 l groentebouillon
  • 1 tl truffelpasta (of truffelolie)
  • 4 el croutons
  • 2 el olijfolie
  • peper en zout
     

Snijd de geschilde aardappelen en de groenten in kleine stukjes.
Verwarm de olijfolie in de wok en fruit hierin de aardappelen en de groenten.
Voeg de bouillon toe en laat die 20 minuten inkoken tot een soepje.
Roer de truffelpasta (of truffelolie) door de soep en kruid met peper en zout.

Werk af met de croutons (en wat geschaafde truffel voor de liefhebbers).

 

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.