Aardappelsoepje met zwarte truffel en croutons

4
30
  • 4 middelgrote, bloemige aardappelen
  • 2 uien
  • 2 preien
  • 200 g knolselder
  • 2 l groentebouillon
  • 1 tl truffelpasta (of truffelolie)
  • 4 el croutons
  • 2 el olijfolie
  • peper en zout
     

Snijd de geschilde aardappelen en de groenten in kleine stukjes.
Verwarm de olijfolie in de wok en fruit hierin de aardappelen en de groenten.
Voeg de bouillon toe en laat die 20 minuten inkoken tot een soepje.
Roer de truffelpasta (of truffelolie) door de soep en kruid met peper en zout.

Werk af met de croutons (en wat geschaafde truffel voor de liefhebbers).

 

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.