Bereiding
Verwarm de oven op 200°C
Was de ongeschilde aardappelen goed en snijd in kleine stukken.
Snijd de kipfilets in stukjes. Halveer de kerstomaten.
Pel de look en snijd in schijfjes.
Leg de aardappelen op een met bakpapier beklede bakplaat samen met de stukjes kip, kerstomaten, look en de volledige minipepers op een grote bakplaat.
Meng de olijfolie met de tapanade van zongedroogde tomaten. Voeg toe aan de aardappelen en kip, meng alles goed zodat de tapenade goed verspreid.
Leg de aardappelen en kip verspreid op de bakplaat.
Voeg ev. nog wat extra pittige kruiden toe.
Plaats in een voorverwarmde oven op 200°C.
Bak 25 tot 30 minuten gaar of tot alles goudbruin is.
Mix mayonaise, yoghurt, knoflookteentje en het citroensap met een staafmixer tot een gladde dressing. Kruid met peper & zout en plaats in de koelkast tot gebruik.
Reinig de gemengde sla en zwier droog.
Garneer de ovenschotel met gehakte peterselie en serveer met een lekker fris slaatje en de yoghurtdressing.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.