Aardappelsalade met witloof, sla en appel en garnalen

4

Schrob de aardappelen schoon onder stromend water en kook ze gaar.
Als ze afgekoeld zijn, pel je de aardappelen en snijd je ze in blokjes.

Spoel de sla.
Snijd de appel in fijne reepjes en besprenkel met wat limoensap. Hou nog wat limoensap over voor het witloof en de dressing.
Snijd het witloof fijn en voeg hier ook wat limoensap aan toe.
Meng de olie met de rest van het limoensap en voeg de bieslook toe.
Kruid af met wat peper.

Meng de aardappelen losjes met het witloof, de garnalen en de helft van de dressing.
Bestrooi met de appelreepjes.

Schik in je lunchbox en werk af met een paar blaadjes sla en de rest van de dressing.
 

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.