
Aardappelsalade met watermeloen, feta en pompoenpitten
De watermeloen geeft je aardappelsalade een heerlijk frisse smaak. Liever lokaal? Voeg dan appeltjes toe.
Ingrediënten
- 800 g vastkokende aardappelen
- 150 g grijze garnalen
- 4 lente-uitjes
- 1/4 watermeloen
- 250 g feta
- enkele el olijfolie
- 100 g pompoenpitten
- peper en zout
Recept
Gaar de aardappelen in de schil in licht gezouten water. Pel de aardappelen en snijd in stukken.
Snijd de watermeloen in blokjes en snipper de lente-ui fijn.
Rooster de pompoenpitten in een droge pan. Meng alles en besprenkel met een beetje olijfolie. Kruid naar smaak met peper en zout. Werk de salade af met de feta en grijze garnalen.
Blijf op de hoogte
Mis geen enkel nieuw recept
Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.
Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.