Aardappelsalade met watermeloen, feta en pompoenpitten

4
  • 800 g vastkokende aardappelen
  • 150 g grijze garnalen
  • 4 lente-uitjes
  • 1/4 watermeloen
  • 250 g feta
  • enkele el olijfolie
  • 100 g pompoenpitten
  • peper en zout

Gaar de aardappelen in de schil in licht gezouten water. Pel de aardappelen en snijd in stukken. 

Snijd de watermeloen in blokjes en snipper de lente-ui fijn.

Rooster de pompoenpitten in een droge pan. Meng alles en besprenkel met een beetje olijfolie. Kruid naar smaak met peper en zout. Werk de salade af met de feta en grijze garnalen.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.