Aardappelpuree met tonijn en groene boontjes

Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
Bereidingstijd

30

Ingrediënten

Niet dol op boontjes? Vervang ze dan door diepvrieserwtjes. 

Recept

Schil de aardappelen en gaar ze in gezouten water, giet af en pureer.

Roer hierdoor de tonijn, de gesnipperde rode ui en peterselie en voeg de olijfolie toe. Kruid met peper en zout.

Blancheer de boontjes in gezouten water en spoel onder koud stromend water. Bak de boontjes op in de boter samen met de gesnipperde sjalotjes. Kruid met peper en zout.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.