Aardappelpizza met feta spinazie en rucola

Preparation time
(Voor)bereidingstijd

(20) 30

Een leuk en Belgisch alternatief voor de feta is wat verse geitenkaas, overheerlijk!

Ingrediënten

  • 300 g vastkokende aardappelen
  • 200 g bladspinazie
  • 50 g raketsla
  • 150 g fetakaas
  • 2 eieren
  • 1 kantenklare pizzabodem
  • 2 teentjes knoflook
  • 1/2 dl olijfolie
  • peper en zout

Recept

Snijd de geschilde aardappelen in flinterdunne plakken. 

Kluts de eieren en meng ze met de olijfolie en de geperste knoflook.

Stoof de spinazie in wat olijfolie en verdeel over de pizzabodem. Giet hierover het eimengsel en beleg met de aardappelplakjes. Kruid met peper en zout en kruimel hierover de fetakaas. 

Bak de pizza gedurende 20 minuten in een voorverwarmde oven op 200°C. Werk af met rucola.

Instagram @lekkervanbijons

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.