Aardappelpartjes met kip en pittige tandoorikruiden
Ingrediënten
- 600 g vastkokende aardappelen
- 2 kipfilets
- 3 el olijfolie
- 2 el tandoorikruiden
- zout
Recept
Was de aardappelen en droog ze af. Snijd ze overlangs in halve maantjes. Bestrijk ze met olijfolie en leg in een bakblik.
Bak de aardappelen gedurende 25 minuten in een voorverwarmde oven op 220°C.
Grill ondertussen de kip.
Bestrooi de aardappelen met de tandoorikruiden en bak nog 10 minuten. Voeg zout toe.
Blijf op de hoogte
Mis geen enkel nieuw recept
Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.
Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.