Aardappelontbijt in de wok

4
  • 2 middelgrote vastkokende aardappelen
  • 5 eieren
  • 100 ml melk
  • 3 plakjes gedroogde ham 
  • 1 eetlepel zonnebloemolie
  • 1 eetlepel boter
  • peper en zout

Snijd de ham in reepjes en bak ze knapperig in de olie.
Neem ze uit de wok en laat ze uitlekken op keukenpapier.

Schil en snijd de aardappelen in kleine blokjes. Bak ze ongeveer 15 minuten in dezelfde olie waar je de ham in gebakken hebt.

Meng de eieren met de melk en klop ze goed door elkaar. Kruid met peper en zout. 
Smelt de boter in een propere wok en bak het eimengsel. Hoe meer je roert, des te luchtiger je roerei wordt. 
Als de omelet bijna klaar is, voeg je de aardappelen en de hamreepjes toe. 
Nog even roeren en klaar.
 

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.