Aardappelomelet met courgette en rozemarijn

4
  • 4 middelgrote vastkokende aardappelen
  • 1 kleine courgette
  • 1 ui
  • 12 eieren
  • 1 el olijfolie 
  • 40 g boter
  • 1 flinke tak rozemarijn
  • 1 knoflookteentje 
  • peper en zout
     

Kook de geschilde aardappelen in ruim gezouten water.
Giet ze af.
Snijd ze vervolgens in plakjes.
Verdeel ook de courgette in plakjes van om en bij een halve centimeter.
Snijd de ui in ringen en hak de knoflook fijn.

Klop de eieren los met toevoeging van peper en zout.
Bak hierna de courgetteschijfjes in olijfolie, schep ze om en voeg de ui in combinatie met de knoflook en fijngehakte rozemarijn toe.
Als laatste, mogen ook de aardappelen bij de bereiding.
Voeg boter toe en giet de geklutste eieren over de groenten.

Bak er een mooie omelet mee.
 

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.