Denk je aan muffins, dan denk je meestal aan zoet maar ook deze hartige aardappelmuffins zijn overheerlijk.
Ingrediënten
- 3 grote bloemige aardappelen geschild
- 2 kleine rode uien gesnipperd
- 2 eieren
- 80 g bloem
- 25 g boter
- 2 el gehakte zwarte olijven
- 30 g fetakaas
- 2 el gehakte oregano
- versgemalen peper en zout
Recept
Kook de aardappelen gaar en pureer ze.
Meng het eigeel, ui, feta, olijven, oregano en de bloem, breng op smaak met peper en zout.
Klop het eiwit op en spatel dit daarna onder het mengsel.
Boter een muffinvorm in, vul tot ongeveer een derde van de randjes en bak ze in een voorverwarmde oven op 175°C gedurende 25 minuten.
Blijf op de hoogte
Mis geen enkel nieuw recept
Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.
Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.