Aardappelmuffins

4
  • 3 grote bloemige aardappelen geschild
  • 2 kleine rode uien gesnipperd
  • 2 eieren
  • 80 g bloem
  • 25 g boter
  • 2 el gehakte zwarte olijven
  • 30 g fetakaas
  • 2 el gehakte oregano
  • versgemalen peper en zout

Kook de aardappelen gaar en pureer ze.

Meng het eigeel, ui, feta, olijven, oregano en de bloem, breng op smaak met peper en zout.

Klop het eiwit op en spatel dit daarna onder het mengsel.

Boter een muffinvorm in, vul tot ongeveer een derde van de randjes en bak ze in een voorverwarmde oven op 175°C gedurende 25 minuten.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.