Aardappelmuffins

Bijgerecht
Type
Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
(Voor)bereidingstijd

(30) 45

Ingrediënten

  • 3 grote bloemige aardappelen geschild
  • 2 kleine rode uien gesnipperd
  • 2 eieren
  • 80 g bloem
  • 25 g boter
  • 2 el gehakte zwarte olijven
  • 30 g fetakaas
  • 2 el gehakte oregano
  • versgemalen peper en zout

Recept

Kook de aardappelen gaar en pureer ze.

Meng het eigeel, ui, feta, olijven, oregano en de bloem, breng op smaak met peper en zout.

Klop het eiwit op en spatel dit daarna onder het mengsel.

Boter een muffinvorm in, vul tot ongeveer een derde van de randjes en bak ze in een voorverwarmde oven op 175°C gedurende 25 minuten.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.