Aardappelkroketjes met Oud Brugge kaas

Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
Bereidingstijd

30

Ingrediënten

Recept

Kook de geschilde aardappelen in gezouten water of stoom ze.

Pureer en roer hieronder de geraspte kaas, boter, citroenschil en groene kruiden. Kruid met peper en zout.

Rol met de hand rechthoekige kroketjes van 1,5 cm dikte. Zet in de koelkast om af te koelen.

Klop de eitjes los en kruid met peper en zout.

Haal de kroketjes door de bloem en vervolgens door het ei en het broodkruim.

Verwarm de olie en frituur.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.