Aardappelguacamole met grijze garnaaltjes

Bijgerecht
4
  • 8 grote, vastkokende aardappelen
  • 0,5 bussel koriander
  • 0,5 rode chilipeper
  • sap van 2 limoenen
  • 200 g grijze garnalen
  • 3 avocado's
  • 2 el olijfolie
  • peper van de molen
  • fleur de sel

Snijd de geschilde aardappelen in plakjes van 3 mm. Bak de plakjes in olijfolie en bestrooi ze lichtjes met fleur de sel. 

Schil de avocado’s en snijd ze in plakjes van 3 mm. Maak torentjes met afwisselend aardappelen avocadoplakjes. Besprenkel met het limoensap. 

Verdeel de garnalen over de borden. Werk af met de chilipeper in ringetjes, de olijfolie, de blaadjes koriander, peper van de molen en een snuifje fleur de sel.

You must have Javascript enabled to use this form.

Nieuwsbrief