Aardappelen uit India

4
20
  • 2 grote, vastkokende aardappelen
  • 1 ui
  • 3 tomaten
  • 0,5 bussel koriander
  • 1 teentje look
  • 1 el kerriepoeder
  • 1 el verse gember
  • 350 g diepgevroren doperwten
  • 250 ml groentebouillon
  • 3 el olijfolie
  • peper en zout
Voor een compleet éénpansgerecht voeg je samen met de ui en aardappelen ook kip toe.

Snijd de geschilde aardappelen in blokjes van 1 cm.

Verhit de olie tot ze heet is en voeg er de fijngehakte gember en versnipperde look aan toe. Bak gedurende 30 seconden.

Voeg de aardappelblokjes, versnipperde ui, peper en zout toe en bak tot de ui zacht en goudbruin is. Roer regelmatig. Voeg het kerriepoeder en de fijngehakte tomaten toe. Kook tot de meeste vloeistof verdwenen is en het mengsel een dikke brij vormt. Blijf roeren.

Voeg de erwtjes en de groentebouillon toe en breng aan de kook. Zet het vuur zachter en laat sudderen tot de aardappelen gaar zijn.

Serveer met de gehakte koriander.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.