Aardappelen met spareribs en honing

4
  • 6 grote vastkokende aardappelen (elk 150 g)
  • 1,5 kg spareribs
  • 3 l court-bouillon 
  • 300 g poedersuiker
  • 500 g honing
  • 1 el mosterdzaadjes
  • 3 el mosterd
  • 1 handvol salie
  • peper en zout
     

Kook de spareribs gaar in court-bouillon, giet de bouillon af en snijd de ribbetjes.
Meng de honing met de suiker, giet over de ribbetjes en zet enkele uren bedekt in de koelkast.

Snijd de aardappelen ondertussen in dobbelsteentjes van 3 cm op 3 cm en kook ze gaar in licht gezouten water.
Laat de aardappelen afkoelen en meng ze met de mosterd en mosterdzaadjes.
Kruid met peper en zout.
Voeg de gehakte salie toe aan de aardappelen.

Verwarm de ribbetjes 10 minuten in een voorverwarmde oven van 160° C en serveer met de aardappelen.
 

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.