Aardappelen met harissa en gebakken zalm

Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
(Voor)bereidingstijd

(10) 30

Ingrediënten

Heerlijk op een bedje van spinazie of seizoensgroenten.

Recept

Was de aardappelen en snijd ze in 4 partjes. 

Leg de aardappelen, en groene bonen op een bakplaat, meng er de harissapasta en olijfolie goed onder zodat alles bedekt is. Spreid uit in één laag over de bakplaat. 

Zet 30 minuten in een voorverwarmde oven van 200°C tot alles gaar is. 

Voeg de zalm 10 minuten en de kerstomaten 5 minuten voor het einde van de baktijd toe.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.