Aardappelen in stoofbereiding met rundsvlees, kerrie en Indische aromaten

4

Snijd de geschilde aardappelen in grote stukken. Snijd het rundvlees in blokjes. Verhit in een ruime pan de olie en fruit het vlees aan op een hoog vuur. Voeg, na enkele minuten, de fijngesneden sjalot en knoflook toe en roer om.

Meng het geheel met de broccoliroosjes, peultjes, raapjes, koolbladeren en kerriepasta. Schep op een hoog vuur om. Voeg de gezeefde tomatenjus en de geschilde aardappelen toe en laat een 30tal minuten sudderen.

Haal van het vuur en vul aan met de yoghurt. Breng op smaak met peper en zout.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.