Aardappelen in de schil met zelfgemaakte pesto

4
  • 4 grote, vastkokende aardappelen
  • 1 bussel raketsla
  • 6 eetlepels olijfolie
  • 3 eetlepels pijnboompitten
  • 3 teentjes look
  • 4 eetlepels geraspte kaas
  • peper en zout
Je kan de raketsla vervangen door zongedroogde tomaten, door basilicum, door peterselie of door gegrilde paprika.

Was, droog en snijd de raketsla. Doe hem in een blender en mix met de andere ingrediënten tot een halfvloeibare brij. Werk af met peper en zout.

Verwarm de oven voor op 200°C. Was de aardappelen, droog ze en rol ze in aluminiumfolie. Bak ze ongeveer een uur in de oven.

Haal de aardappeltjes uit de oven, snijd ze in de lengte open en serveer ze met een eetlepel van de zelfgemaakte pesto.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.