Aardappelen in de schil met romige ham- en paprikavulling

Kook de ongeschilde aardappelen gaar in licht gezouten water. Snijd de paprika’s in twee en verwijder de zaadlijsten. Leg de paprika’s in een
bakblik met de velkant naar boven. Rooster 30 minuten in een voorverwarmde oven van 200°C. Doe de paprika’s in een kom en dek af met plastiekfolie.

Pel als ze koud zijn en snijd in stukjes.Snijd ook de ham in stukjes en meng met de paprika en de roomkaas. Kruid naar smaak met peper en zout. Snijd de aardappelen doormidden, lepel ze in het midden uit en meng het vruchtvlees met het hammengsel. Vul de aardappelen op met de romige ham- en paprikavulling. Werk af met wat platte peterselie.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.